نارگیل
خواص و فواید “نارگیل” برای دیابت و بارداری
نارگیل,نارگیل و دیابت,نارگیل در بارداری,نارگیل و خواص آن,نارگیل تازه,نارگیل به انگلیسی,نارگیل سبز,نارگیل پوست کندن,نارگیل را چگونه بشکنیم,نارگیل و دیابت,نارگیل دیابت,خواص نارگیل در بارداری,نارگیل در دوران بارداری,تاثیر نارگیل در بارداری,خاصیت نارگیل در بارداری,آب نارگیل در بارداری,روغن نارگیل در بارداری,شیر نارگیل در بارداری,خوردن آب نارگیل در بارداری,خواص میوه نارگیل در بارداری,روغن نارگیل و خواص آن,خواص نارگیل و آناناس,خواص نارگیل و آب آن,نارگیل تازه,کالری نارگیل تازه,خواص اب نارگیل تازه,خواص نارگیل تازه,خواص نارگیل تازه,کالری نارگیل تازه,خاصیت نارگیل تازه,نگهداری نارگیل تازه,مربای نارگیل تازه,معنی نارگیل به انگلیسی,پودر نارگیل به انگلیسی,درخت نارگیل به انگلیسی,نارگیل به زبان انگلیسی,نارگیل سبز,خواص آب نارگیل سبز,اب نارگیل سبز,عکس نارگیل سبز,روغن نارگیل سبز کوه,فروش نارگیل سبز,پوست کندن نارگیل,چگونه پوست نارگیل را بشکنیم
میوه نارگیل با نام علمی (Cocos nucifera) با پوست سخت و قهوه ای رنگ، ابتدا در جنوب آسیا کشت می شد و در حال حاضر به صورت درخت نارگیل در تمام مناطق استوایی وجود دارد.مردم اقیانوس آرام از تمام قسمت های این درخت استفاده کرده و آن را به عنوان یک غذای اصلی مصرف می کنند.ضرب المثلی درباره ی نارگیل بین مردم اقیانوس آرام معروف است که می گوید هر کس که درخت نارگیل می کارد، برای خودش و بچه هایش، لباس، ظرف، نوشابه، غذا و خانه درست می کند.
خواص دارویی نارگیل
آب نارگیل و فواید درمانی آن
روغن نارگیل و خواص دارویی آن
خواص و فواید نارگیل
نارگیل یک میوه پر خاصیت با ظاهری پشمالو و داخلی صاف و زیبا است.بهتر است بدانید که نارگیل با نام علمی (Cocos nucifera) گیاهی است که ابتدا در جنوب آسیا کشت می شد و در حال حاضر به صورت درخت نارگیل در
تمام مناطق استوایی وجود دارد.در واقع مردم اقیانوس آرام از تمام قسمت
های این درخت استفاده کرده و آن را به عنوان یک غذای اصلی میل می
کنند.اصولا درخت نارگیل، درختی است زیبا و تنومند که به صورت قائم رشد کرده و بدون انشعابات می باشد.
برگ های آن بسیار بزرگ و زیبا است.گلهای این گیاه زرد و نارنجی است.گفتنی است که میوه های نارگیل بیضی شکل و سبز هستند که با یک پوسته سخت قهوه ای پوشیده شده است.
جالب است بدانید که در قاعده میوه ی نارگیل سه سوراخ وجود دارد که چشم های نارگیل نامیده می شوند.گوشت این میوه سفید رنگ و چرب است و درون آن با یک شیره یا مایع شیرین پر شده است.
قسمتهای قابل استفاده نارگیل:
ریشه، گل آذین و دانه (پوسته، آب و روغن هسته) قابل استفاده می باشند.
ضرب المثلی درباره ی نارگیل بین مردم اقیانوس آرام معروف است که می گوید هر کس که درخت نارگیل می
کارد، برای خودش و بچه هایش، لباس، ظرف، نوشابه، غذا و خانه درست می کند.
این نشان می دهد که تمام قسمت های این درخت، مفید و قابل استفاده هستند.
فواید قسمت های مختلف درخت نارگیل:
ریشه نارگیل :
قابض، ادرارآور(مدر) و کرم کُش.
شیره گل نارگیل :
شیرین و مطبوع، تببُر، مقوی باء(تقویت کننده ی نیروی جنسی)، نشاط آور، مدر و سمّی.
پوسته نارگیل :
مدر (ادرارآور) و برطرف کننده ی بوی بد
مغز نارگیل :
شیرین، خنک کننده، روغنی، اشتهاآور، مقوی باء، ملین(ضد یبوست) و نیروبخش
آب نارگیل :
شیرین و گوارا، خنک کننده، هضم کننده، مقوی باء ، ادرارآور ، کرم کش و نیروبخش
روغن نارگیل :
شیرین، ضد عفونی کننده، دفع کننده حشرات، هضم کننده، مقوی باء، اشتهاآور و تقویت کننده موی سر
اثرات درمانی نارگیل را بشناسید:
اسهال:
در واقع آب نارگیل یک غذای ایده آل برای جایگزین کردن مایعات از دست رفته در اسهال می باشد.
سنگهای ادراری (مانند سنگ مثانه):
بهتر است بدانید که برای درمان سنگهای ادراری، گل های نارگیل را خشک کرده و پودر کنید و سپس آن را با ماست میل کنید.
سردرد:
گفتنی است آب نارگیل سر دردی را که در اثر تماس زیاد با نور خورشید بروز می کند، تسکین می دهد.
کرمها:
جوشاندن ریشه نارگیل با مقدار کمی از انقوزه برای پاک سازی و رهایی از کرم های روده بسیار مفید است.
زخم و جراحت:
به طور کلی روغن کهنه نارگیل، تسکین دهنده سریع زخم ها می باشد.
استفراغ:
جالی است بدانید که اضافه کردن شکر، عسل و پودر فلفل به آب نارگیل یک ترکیب مطلوب برای پیشگیری از استفراغ می باشد.
زخمهای دهانی:
درواقع غرغره کردن شیره ی حاصل از نارگیل چرخ و رنده شده برای تسکین و معالجه ی زخمهای دهان موثر است.
خارش:
به طور کلی در خارشهای معمول، شیر نارگیل برای کاهش التهابات سودمند و کاربرد دارد.
جای زخم (اسکار):
پوست درخت انجیر مقدس هندی و انجیر معابد را در شیرنارگیل
به صورت خمیر در آورده و در سرتاسر زخم ها بمالید. این کار به تسکین و
ترمیم پوست به دلیل خاصیت قابض و مغذی بودن این ترکیب، کمک می کند.
اگزما :
چند عدد سیر را در روغن نارگیل بیندازید و روی شعله گاز قرار دهید تا رنگ آن تیره شود. سپس این سیرها را در روغن نارگیل له کنید. بعد، آن را از صافی رد نمایید. این مخلوط یک ترکیب موثر برای رفع التهابات ناشی از اگزما است.
رشد موها:
بهتر است بدانید که شستشوی موها با شیره نارگیل یک عمل بسیار موثر برای تغذیه قسمت های انتهایی ریشه ی موها است. این کار در بین هندی ها که موهایی بسیار جذاب دارند، رایج است.
چند نکته:
شیره ی نارگیل با شیر نارگیل فرق است. شیره ی نارگیل همان مایع آبکی درون نارگیل است، اما شیر نارگیل از جوشاندن مخلوط مساوی آب و گوشت نارگیل خرد شده حاصل می شود، به طوری که وقتی به حالت کف آلود درآمد آن را از شعله بر می دارند و سپس صاف می نمایند.
نارگیل به دلیل داشتن چربی زیاد و مواد مغذی، چاق کننده است.
نارگیل هنگامی که نارس است مقدار بیشتری شیره دارد، ولی به تدریج که میوه می رسد مقدار شیره آن کمتر می شود. پس برای اطمینان از تازه بودن نارگیلی که می خرید، آن را تکان دهید تا صدای شیره ی آن را بشنوید. دقت نمایید که نارگیل سنگین تر، تازه تر است.
در واقع این میوه به دلیل گرم بودن ممکن است در گرم مزاجان مشکلاتی ایجاد کند. لذا این گونه افراد باید آن را با میوههای ترش، لیمو و یا هندوانه بخورند.بهتر است بدانید که نارگیل دیر هضم است، بنابراین کسانی که دچار ناراحتی های گوارشی هستند، باید هنگام مصرف آن مراقب باشند.در واقع با این که روغن نارگیل یک روغن گیاهی است، اما دارای مقدار زیادی چربی اشباع می باشد. به همین دلیل افراد دچار چربی خون بالا و بیماران قلبی نباید از روغن نارگیل استفاده نمایند.این میوه پر خاصیت را به یاد داشته باشید.
کاکائو : در واقع برای طعم دادن به شکلات نیز از اسانس های پرتقال، توت فرنگی، نعناع، نارگیل، یا انواع مغزها استفاده میگردد.
سرکه نارگیل هم یک محصول تخمیری است که از آب نارگیل به دست می آید و در فیلیپین مورد استفاده قرار گرفته است
نارگیل
- ۰ نظر
- ۲۸ مرداد ۹۵ ، ۰۰:۳۴