آموزش کامل و طرز تهیه خورش مرغ و زیتون بسیار لذیذ و عالی لبنانی

طرز تهیه خورش مرغ و زیتون بسیار خوشمزه در قسمت آشپزی سایت جسارت.امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد

طرز تهیه خورش مرغ و زیتون , خورش مرغ و زیتون , خورش مرغ و زیتون لبنانی

اگر شما هم نام خورش مرغ و زیتون را شنیده اید و علاقه به درست کردن آن هستید می توانید به آسانی آنرا در بخش آشپزی ما آموزش ببینید

آموزش کامل و طرز تهیه خورش مرغ و زیتون بسیار لذیذ و عالی لبنانی

مواد لازم برای تهیه خورش مرغ و زیتون :

مرغ :♦: 500 گرم

روغن زیتون بی بو :♦: 50 گرم

زیتون سبز بدون هسته :♦: 10 عدد

پیاز متوسط :♦: 1 عدد

سیر :♦: 4 حبه

پودر زیره سیاه  :♦: 1 قاشق چایخوری

زردچوبه :♦: یک دوم قاشق مرباخوری

استاک مرغ یا گوشت :♦: 1 لیوان

فلفل دلمه ای رنگی و سبز :♦: از هر کدام 1 عدد

آبلیمو :♦: 3 قاشق غذاخوری

لیمو ترش حلقه شده :♦: 2 عدد

پودر فلفل سیاه  :♦: یک دوم قاشق چایخوری

زعفران حل شده :♦: 3 قاشق غذاخوری

جعفری ساطوری :♦: 2 قاشق غذاخوری

 

آموزش کامل و طرز تهیه خورش مرغ و زیتون بسیار لذیذ و عالی لبنانی

استاک به آب مرغ یا گوشت که غلیظ شده باشد گفته می شود.

طرز تهیه خورش مرغ و زیتون , خورش مرغ و زیتون , خورش مرغ و زیتون لبنانی

طرز تهیه خورش مرغ و زیتون :

به نقل از سایت جسارت برای تهیه خورش مرغ و زیتون ابتدا باید

از مواد این خورشت چیزی را کم یا زیاد نکنید فقط اندازه فلفل دلمه ای را در صورت تمایل میتوان کمتر کرد.

به جای فلفل سیاه که در مواد گفته شد ما از پودر فلفل قرمز استفاده میکنیم تا رنگ خورشت تیره نشود.

ظرف را روی حرارت میگذاریم روغن زیتون را که حتماً باید بدون بو باشد میریزیم.

روغن زیتون نباید زیاد تفت داده شود.

سیر و پیاز را که ساطوری کرده ایم داخل روغن میریزیم و تفت میدهیم تا کمی سبک شود نیازی نیست سرخ کنیم فقط در حد سبک شدن کافی است.

اگر پیاز زیاد تفت داده شود رنگ خورشت عوض میشود و خواص پیاز نیز کمتر میشود.

مرغ را به مواد اضافه میکنیم. می توان از فیله مرغ یا ماهیچه استفاده کرد.

فلفل دلمه ای را اضافه می کنیم سپس زیتونها را اضافه کرده و هسته های لیمو را در می آوریم حلقه حلقه کرده به مواد اضافه میکنیم آب لیمو و زردچوبه هم اضافه کرده میگذاریم بپزد.

مواد را که کمی تفت دادیم آب مرغ اضافه میکینم پارچه سفید نخی تمیز را خیس میکنیم آبش را فشار میدهیم و برای دم کردن خورشت استفاده میکنیم.

برای دم کردن از پارچه ابری استفاده نکنید.

در آخر 10 دقیقه مانده به سرو غذا پودر زیره سیاه و زعفران و جعفری اضافه میکنیم.

اگر زیره زیاد بجوشد خیلی تیره میشود و طعم تلخی به غذا میدهد.

برای تهیه استاک مرغ یا گوشت :

10 – 5 کیلو اسکلت مرغ یا استخوان گوسفند را شسته داخل قابلمه بزرگ میریزیم آب اضافه میکنیم میگذاریم بجوشد.

کف روی ظرف را می گیریم بعد هویج، فلفل دلمه ای، پیاز، سیر، برگهای کرفس و برگ تره فرنگی هر کدام که در دسترس بود اضافه میکنیم بدون زردچوبه.

میگذاریم 6 – 5 ساعت بپزد بعد صاف میکنیم میگذاریم خنک شود وقتی بسته شد و ژله مانند شد روغن زردی که روی آن جمع میشود را جمع کرده و

ژله ها را بسته بندی کرده داخل فریزر قرار میدهیم هر وقت لازم شد استفاده میکنیم.

آموزش کامل و طرز تهیه خورش مرغ و زیتون بسیار لذیذ و عالی لبنانی

طرز تهیه خورش مرغ و زیتون , خورش مرغ و زیتون , خورش مرغ و زیتون لبنانی

آموزش کامل و طرز تهیه خورش مرغ و زیتون بسیار لذیذ و عالی لبنانی