دستور پخت و طرز تهیه حموس لبنانی یک غذای بسیار ساده و خوشمزه
دستور پخت و طرز تهیه حموس لبنانی یک غذای بسیار ساده و خوشمزه
طرز تهیه حموس لبنانی بسیار خوشمزه در قسمت آشپزی سایت جسارت.امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد
اگر شما هم نام حموس لبنانی را شنیده اید و علاقه به درست کردن آن هستید می توانید به آسانی آنرا در بخش آشپزی ما آموزش ببینید
دستور پخت و طرز تهیه حموس لبنانی یک غذای بسیار ساده و خوشمزه
حُمُص غذای بسیار معروف و خوشمزه لبنانی است.
این غذا در کشورهای دیگر عربی از جمله سوریه هم طبخ میشود و واقعا اشتها برانگیز و خوش طعم است.
مواد لازم برای تهیه حموس لبنانی :
نخود :♦: 500 گرم
روغن کنجد :♦: 1 لیوان
سیر :♦: 1 بوته
نمک :♦: به مقدار لازم
لیمو ترش :♦: 2 عدد
زیتون سیاه :♦: مقداری
پاپریکا(یا فلفل قرمز کوبیده) :♦: 2/1 قاشق سوپخوری
دستور پخت و طرز تهیه حموس لبنانی یک غذای بسیار ساده و خوشمزه
مواد لازم در این دستور برای تهیه غذا برای 6 نفر می باشد.
طرز تهیه حموس لبنانی :
به نقل از سایت جسارت برای تهیه حموس لبنانی ابتدا باید
نخود را چند ساعت قبل خیس کرده،پوست میگیریم اگر فرصت نبود،ابتدا نخود را پخته،بعد پوست آنرا میگیریم.
نخود پوست گرفته را با مقداری آب و یک بوته سیر پوست کنده و نصف قاشق نمک کاملا میپزیم و بلافاصله از چرخ مخصوص پوره رد میکنیم.
نخود باید طوری پخته باشد که پس از چرخ کردن، هیچ زبری نداشته باشد.
روغن کنجد را کم کم داخل پوره نخود میریزیم و به هم میزنیم تا روغن کاملا جذب نخود شود.
آب یک عدد لیمو را میگیریم و با پوره مخلوط میکنیم. مخلوط را میچشیم و نمک آن را اندازه میکنیم.
حموس بدست آمده را در یک ظرف گود بلورین میریزیم، رویش را با پشت قاشق صاف میکنیم و فلفل قرمز را روی آن میپاشیم.
یک دانه لیموی دیگر را حلقه حلقه میبریم. با این حلقه ها و مقداری زیتون سیاه روی حموس را تزئین میکنیم.
بقیه زیتونها را در ظرف جداگانه ای میریزیم و سر میز میبریم.
دستور پخت و طرز تهیه حموس لبنانی یک غذای بسیار ساده و خوشمزه
در صورتى که برای کودکان این غذا را مى دهید از ریختن فلفل قرمز زیاد خوددارى کنید.
دستور پخت و طرز تهیه حموس لبنانی یک غذای بسیار ساده و خوشمزه
- ۹۷/۰۷/۰۶