روش آماده سازی و دستور پخت مطبل لبنانی خوشمزه با بادمجان
روش آماده سازی و دستور پخت مطبل لبنانی خوشمزه با بادمجان
طرز تهیه مطبل لبنانی بسیار خوشمزه در قسمت آشپزی سایت جسارت.امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد
اگر شما هم نام مطبل لبنانی را شنیده اید و علاقه به درست کردن آن هستید می توانید به آسانی آنرا در بخش آشپزی ما آموزش ببینید
روش آماده سازی و دستور پخت مطبل لبنانی خوشمزه با بادمجان
این غذای ساده و خیلی خوشمزه را حتما یکبار امتحان کنید.
مواد لازم برای تهیه مطبل لبنانی :
بادمجان :♦: یک کیلوگرم
ارده :♦: سه قاشق سوپخوری
آب لیموترش :♦: نصف پیمانه
روغن زیتون :♦: نصف پیمانه
پودر فلفل قرمز و نمک :♦: به میزان لازم
روش آماده سازی و دستور پخت مطبل لبنانی خوشمزه با بادمجان
این پیش غذا باید به صورت سرد مصرف شود.
طرز تهیه مطبل لبنانی :
به نقل از سایت جسارت برای تهیه مطبل لبنانی ابتدا باید
بادنجان را کباب کرده پوست آنها را گرفته و بکوبید یا در مخلوطکن بریزید.
ارده و آب لیموترش را به بادنجان اضافه کرده و کمی نمک بزنید دو قاشق روغن هم افزوده و مخلوط کنید.
مواد را داخل ظرف ریخته وسط آن را گود کنید بقیه روغن زیتون را در گودی بریزید.
روش آماده سازی و دستور پخت مطبل لبنانی خوشمزه با بادمجان
روی مطبل را میتوانید پودر فلفل قرمز و مقداری جعفری خردشده بپاشید و میل کنید.
روش آماده سازی و دستور پخت مطبل لبنانی خوشمزه با بادمجان
- ۹۷/۰۷/۰۶