طرز تهیه و آموزش کامل کوفته لبنانی یا کیبه خیلی خوشمزه با گوشت چرخ کرده

طرز تهیه کوفته لبنانی بسیار خوشمزه در قسمت آشپزی سایت جسارت.امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد

طرز تهیه کوفته لبنانی , کوفته لبنانی , کیبه

اگر شما هم نام کوفته لبنانی را شنیده اید و علاقه به درست کردن آن هستید می توانید به آسانی آنرا در بخش آشپزی ما آموزش ببینید

طرز تهیه و آموزش کامل کوفته لبنانی یا کیبه خیلی خوشمزه با گوشت چرخ کرده

کیبه نوعی کوفته لبنانی، و غذای ملی این کشور است.

کیبه به اشکال و طرق مختلف تهیه و سرو ‌می‌شود.

مواد لازم برای تهیه کوفته لبنانی :

گوشت گوسفند بی چربی :♦: 500 گرم

بلغور گندم پخته و آبکش شده :♦: 2 لیوان

پیاز متوسط  :♦: 1 عدد

فلفل و نمک  :♦: به میزان لازم

ادویه مخلوط لبنان :♦: یک قاشق مرباخوری

آب یخ یا یخ خرد شده  :♦: مقداری

مواد لازم برای تهیه مایه وسط کیبه :

روغن :♦: 3 قاشق غذاخوری

خلال بادام  :♦: یک دوم فنجان

پیاز متوسط(ریز خرد شود)  :♦: 2 عدد

گوشت چرخ شده :♦:   500 گرم

نمک و فلفل:♦: به اندازه کافی

ادویه مخلوط لبنان :♦:   یک دوم قاشق مرباخوری

دارچین  :♦:   یک چهارم قاشق مرباخوری

طرز تهیه و آموزش کامل کوفته لبنانی یا کیبه خیلی خوشمزه با گوشت چرخ کرده

ادویه مخلوط لبنان: فلفل بهار، دارچین و جوز هندی را به صورت پودر در آورده و به طور کامل با هم مخلوط ‌می‌کنیم.

طرز تهیه کوفته لبنانی , کوفته لبنانی , کیبه

طرز تهیه کوفته لبنانی :

به نقل از سایت جسارت برای تهیه کوفته لبنانی ابتدا باید

 پیاز را رنده کنید، فلفل را نیز ریز خرد کرده و با گوشت مخلوط کنید ؛

سپس بلغور، نمک، فلفل و ادویه را بیفزایید و با کمی‌آب یخ یا یخ خرد شده به طور کامل ورز دهید.

اضافه کردن یخ باعث ‌می‌شود، گوشت نرم شود و خنک باقی بماند، هم چنین زیاد چربی پس ندهد.

از آن جا که برای درست کردن این غذا باید گوشت را زیاد ورز دهیم ، ‌می‌توانیم گوشت را 2 بار دیگر از چرخ رد کرده ، یا از خرد کن‌های برقی استفاده کنیم تا نرم شود.

سپس بهتر است مواد کوفته را چند ساعت در یخچال بگذاریم تا سرد شود. بعد، از یخچال درآورده و دوباره چند دقیقه ورز ‌می‌دهیم .

آن گاه دستمان را مرطوب ‌می‌کنیم و از مایه به اندازه نارنگی کوچک بر‌می‌داریم و کف دستمان پهن ‌می‌کنیم .

از مایه وسط کیبه یک قاشق غذاخوری ‌می‌گذاریم ، اطراف را به هم ‌می‌رسانیم؛

سپس به شکل دوک به آن فرم ‌می‌دهیم و در روغن سرخ ‌می‌کنیم. هم چنین ‌می‌توانیم یک ظرف فر را چرب کرده و نیمی‌از مواد را بریزیم و با دست پهن کنیم.

آن گاه از مایه وسط کیبه بر روی آن پخش کرده و بقیه مواد کیبه را ‌می‌ریزیم و پهن ‌می‌کنیم .

بعد با چاقو به شکل لوزی برش ‌می‌دهیم و کمی‌ روغن روی آن ‌می‌ریزیم( تا روغن درون آن نفوذ کند).

سپس در فر پنجره وسط با حرارت 200 درجه سانتی گراد ‌می‌گذاریم تا بپزد و روی آن طلایی شود( ‌می‌توانیم ابتدا فویل بکشیم و در آخر برداریم.)

 

برای تهیه مایه وسط کیبه :

روغن را در ماهی تابه گرم ‌می‌کنیم و بادام را در آن طلایی کرده و کنار ‌می‌گذاریم.سپس پیازوادویه‌ها را ریخته ،

گوشت را اضافه ‌می‌کنیم و تفت ‌می‌دهیم تا گوشت بپزد، آن گاه در انتها ، بادام را اضافه و مخلوط ‌می‌کنیم.

 

طرز تهیه و آموزش کامل کوفته لبنانی یا کیبه خیلی خوشمزه با گوشت چرخ کرده

گوشت را حتما 2 مرتبه چرخ کنید.

طرز تهیه کوفته لبنانی , کوفته لبنانی , کیبه

طرز تهیه و آموزش کامل کوفته لبنانی یا کیبه خیلی خوشمزه با گوشت چرخ کرده